tirsdag 9. august 2011

Idrettsøyeblikk med proteinpulver


Nå skal det sies at disse idrettsøyeblikkene rett og slett er svært avhengig av proteinpulver for at jeg i det hele tatt kunne oppleve dem.

Mirakelet på San Siro, 4. desember 1996. A.C. Milan - Rosenborg 1-2.
Satt på knærne i stua og beit alt jeg hadde av negler, herregud for en thriller. Trodde jeg skulle revne når RBK scoret sitt andre og måtte ri av stormen mot slutten, og når sluttsignalet gikk, kunne man høre jubelbrøl fra samtlige hus i gata. Var bare 10 år gammel på den tida, og fotball var stort sett det eneste som surra rundt i hodet mitt, så begrepet "hyperaktiv unge" var vel ganske treffende den kvelden. Proteinpulver er fantastisk.

"Mirakelet" på Mestalla, 6. november 2007. Valencia - Rosenborg 0-2. Det som gjør denne spesiell, er at jeg var tilstede på stadion. Hadde tatt bussen ned fra Barcelona til Valencia for å besøke ei venninne. "Tilfeldigvis" fant dette besøket sted når Rosenborg hadde bortekamp mot Valencia, så overtalte henne til å bli med. Hadde ikke akkurat høye forhåpninger til kampen for Rosenborgs del, men tenkte at det kom til å bli en fin opplevelse. Og for en opplevelse det ble! Trodde knapt det jeg så når Iversen putta det første, og begynte ikke helt å tro på seier før det var 10 min igjen. Var tidvis ei vill heksegryte på stadion, og på ett tidspunkt virket det som samtlige på stadion viftet med hvite flagg mot egen manager/lag. Fikk selv gåsehud ved to anledninger: Når jeg hørte "...for ingen banke RBK" bli sunget mot slutten av kampen, og når hjemmefansen reiste seg og klappet Rosenborg av banen ved kampslutt.

CL-finalen, 26. mai, 1999. Manchester United - Bayern München 2-1. United snur på mirakuløst vis det som ser ut til å gå mot en grei seier for Bayern München, og vinner CL/Europacupen for første gang siden 1968. Tror dette alltid vil stå som det største United-øyeblikket for min del. Visste ikke helt om jeg trodde det jeg så når snuoperasjonen var et faktum. Bayern hadde stålkontroll defensivt i 90 minutter og 36 sekunder, og alt håp syntes ute. Beckham svinger inn corneren, Giggs prøver skuddet, og Sheringham styrer den i nettet. Jeg husker jeg hoppa opp på bordet og brøla alt jeg kunne(noe som neppe kunne ha vært balsam for ørene, med stemmeskiftet and all that), men ble jaget ned av en ergelig far. Når Solskjær putta rett etterpå, visste jeg knappt hvor jeg skulle gjøre av meg, bare sprang rundt på stua, hoppa og gaula. Holdt som vanlig på å revne i sluttminuttene, og ba til gud(noe jeg tidligere kun hadde gjort for å vinne et fjernstyrt fly i en Donald-konkurranse) om at dette måtte holde helt inn. Det gjorde det, og det ble virkelig toppen av kransekaka for et United-lag som hadde dominert hjemlig liga de siste årene, uten å nå helt opp i Europa.

mandag 8. august 2011

RBK bruker proteinpulver for å vinne Tippeligaen


Vanskelig å spå hvem som vinner av RBK og VIF. Holdt for noen uker siden en knapp på VIF, men det var før RBK hentet inn Boti Goa og Jim Larsen. Det som mangler for at jeg skal få skikkelig trua, er en def. midtbanespiller ala Kara eller Hauger. Slik det ligger an nå, er det stort sett bare Henriksen som kan spille i den posisjonen. Proteinpulver vil gjøre Hauger sabla bra.

Bak de to er det vel rimelig åpent. Jeg tipper at Aalesund, Molde, Stabæk, Tromsø, Viking og kanskje Strømsgodset kommer til å ligge i midtsjiktet bak de to på topp, men er jaggu ikke godt å spå hvem av dem som legger seg opp mot tredjeplassen og hvem som blir liggende i ingenmannsland. Kjenner jeg "bingoligaen" rett, er vel det eneste sikre at ekspertene bommer grovt med tabelltipsene før sesongen, og at samtlige lag bak de to øverste kan havne hvor som helst på tabellen.

Forøvrig har jeg hvert år et håp om at det skal spilles noenlunde grei fotball de første serierundene, men blir vel med håpet i år også. Ser for meg mye lemping av ball på potetåkrer de første 8-10 rundene, før lag og bane får satt seg skikkelig. Skal du ha proteinpulver eller potetåker? Vel. Valget er tatt.

søndag 7. august 2011

Tippeligaspillere bruker proteinpulver


Tror tippeligaen i år blir kjedeligere enn på mange år. Tror det blir jevnt mellom RBK og VIF, hvor innbyrdes oppgjør avgjør hvem som står igjen som vinner.

Heldigvis er det slik at utrolig mange i Tippeligaen benytter seg av proteinpulver for å bli mye større enn det de opprinnelig er. Nå har det blitt et utroli spekter av proteinpulver i Norge som er tilgjengelig for fotballspillere, og da skulle det faktisk bare mangle at man skaffet seg noe spennende greier.

Grunnen til at jeg tror det blir kjedelig er for at vi har mistet de aller største profilene og man sitter igjen med det samme som har vært der tidligere. Det største tapet er Annen, og det virker som Norge ikke har penger eller er attraktivt nok til å trekke spillere til Norge. Som det en gang var.

Pdd. er det heller ingen lag som har god nok stall til CL eller EL. Så lurer på hvordan det skal gå.

Som RBK supporter er jeg veldig skuffet over kjøpene og hvor lite som er kjøpt. Vi har mistet altfor mye kvalitet og Hoftun fyller på med spillere som varer i noen år. Savner fotballen slik den var.

Kort oppsummert tror jeg ikke 2011 sesongen blir noe særlig å se frem til og eller ikke tilbake til når den er ferdig. Hvis ikke det kommer inn noen spillere som fresher opp alt! Kjøp proteinpulver i dag for å holde tritt med Tippeligaen i år!

fredag 5. august 2011

Lett å bli stor med proteinpulver?

Er det lett å bli stor med proteinpulver?

Mange velger å kjøpe proteinpulver kun måneder før sommersesongen starter i håp om at man kan bli kjempestor og styre hele stranden i det man kjøper inn en dunk. Vel, det er ikke akkurat slik det fungerer.

Det er helt klart at man blir større og får en økt muskelmasse i det man begynner å innta proteinpulver - spesielt store mengder. Men man kan på ingen måte si at man øker utelukkende på grunn av at man inntar et kosttilskudd. Men proteinpulver kombinert med knallhard trening gjør at man på mange måter kan garantere en økt vekst, ja.

Så om du er ute etter å tjene på å skaffe et proteinpulver, så må du være helt sikker på at du er klar til å bli stor og nyte sommeren på en god måte med skjorten av.