mandag 20. juni 2011

Her får du det beste proteinpulveret


Det å skaffe seg det beste proteinpulveret er ikke alltid like lett. Men vi har gjort et forsøk på å levere det beste og billigste proteinpulveret. For du har faktisk to tips når du skal skaffe deg noen gode proteiner til en svært billig penge.

1. Dra til sverige og kjøp proteinpulver. Her vil du få kosttilskudd til under halv pris av det som finnes i liknende butikker i Norge.
2. Kjøp proteinpulver på internett. Her er det mye penger å spare, og du kan skaffe deg haugevis med pulver til cirka halv pris av det som finnes i Norge.

Det å spare en del penger på hverdagslige ting som proteinpulver og mat gjør at lommeboken holder mye lengre. Du skal vite at det å spare penger på proteinpulver kan gjøre deg tre-fire hundre kroner billigere enn det som opprinnelig bør betales.
Men hvorfor er det mulig å kjøpe så billig proteinpulver på nett?

1. Mange leverandører har lager også i utlandet, og flagger ut produksjonen for at det skal bli billigst mulige teknaliteter og produksjon. Et svært viktig punkt.
2. Lave kostnader når man driver en nettbutikk.
3. Man kan sette frakten på kunden som betaler, og det blir en vinn-vinn situasjon der kunden får billig proteinpulver, og nettbutikken ikke trenger å betale for logistikk.

Kjøp proteinpulver hos Gymgrossisten.no, det er vel de beste.

fredag 10. juni 2011

Saken om rotte og proteinpulver - bare svindel?


Historien om rotte som spiste proteinpulver

VG slo opp en stor sak her i fjor om en rotte som angivelig skulle ha bodd i kjelleren til en kar fra Fredrikstad (?) og spist seg feit på proteinpulveret hans. Morsomhetene sto i kø da bildet ble publisert (vi har ikke lov å publisere bilde her, men kan linke til det) og mange mente at eieren etter all sannsynlighet ikke har spist så mye av proteinpulveret selv.

Nå er ikke jeg av den oppfatningen, sånn for the record.

Men troverdigheten i hele saken stiller jeg meg egentlig ganske tvilende til. At en rotte skal kunne forsyne seg med 12,5 kilo proteinpulver uten at eieren tar affære gjør meg vel egentlig bare litt forundret. Og her snakker vi ikke kun om proteinpulver - i følge historien har krabaten forsynt seg med en hel del kreatinpulver (!) i tillegg.

Til Fredrikstad Blad uttaler han følgende:

- Jeg hadde en 25 kg sekk stående i kjellerboden. Det er gnaget hull i sekken og omtrent halvparten er fortært.

Vel. Mest sannsynlig er nok ikke hele historien helt sann. Tvilsomt at rotten har forsynt seg såpass av matfatet til den sympatiske Fredrikstad-mannen... men man vet aldri. Når du tar en titt på bildet, så ser du i hvert fall at det er en relativt stor rotte: Klikk for bildet.

Derfor får du kviser av proteinpulver


Det at enkelte kosttilskudd kan gi deg uren hud er ikke bare en myte - men biologiske fakta som spiller inn av naturlige årsaker. Dessverre er det altså slik at unge mennesker som sliter med uren hud og kvsier kanskje ikke bør dytte i seg så alt for mye proteinpulver om de skal ha et håp om å se nogenlunde normale ut i ansiktet de kommende ukene.

Fullstendig isolasjon i et par-tre uker etter at du har fullført proteinkuren din kan jo selvfølgelig være et alternativ, men er ikke særlig velfungerende for sosiale oppegående mennesker.

Her er den enkle grunnen til at du kan få kviser av proteinpulver, og en pekepinn på hvordan du kan bli kvitt problemet:

Høyt proteininntak øker nitrogeninnholdet i kroppen, og da vil også det generelle syrenivået gå oppover. Som følge av dette vil du få lavere PH i kroppen, altså et surere miljø, som går ut over renheten i huden din da det ved svette gir fra seg urin og avfallsstoffer.

Kviser er egentlig bare en irritasjon under huden som kommer til syne i form av røde prikker og fetende hud. Jo surere miljø du har i kroppen, desto større sjanse er det for å få irritasjon og kviser.

Proteinpulver er jo selvfølgelig med på å bygge opp en slik sur atmosfære da nitrogeninnholdet i kroppen øker betraktelig. Det blir også sagt at smakstilsetningen i proteinpulver er med på å gjøre livet surt for unge mennesker med uren hud, så hvis du har muligheten til å velge et pulver uten slike tilsetningsstoffer, så er nok dette et veldig godt alternativ.

Hvordan minke kviseproblemet når du inntar proteinpulver:

- Drikk vann
- Spis mye frukt og grønt
- Rens huden din daglig
- Kjøp inn rensevann og våtservietter som skal hjelpe deg å rense huden før leggetid
- Dra til hudlege/spesialist om problemet vedvarer

Proteinpulver som ikke gir kviser:


Jeg (og mine venner) har spesielt hatt god erfaring med ETT proteinpulver som ikke gir kviser, så jeg kan vel bare anbefale det videre til dere som sliter med det samme. Det er dette proteinpulveret (følg link). Vil faktisk si at antall kviser og uren hud ble redusert med rundt 75 % etter at jeg byttet ut det forrige pulveret med dette.

Uren hud og kviser av proteinpulver


Det er mange som mener at kviser og proteinpulver har en naturlig sammenheng. Og det stemmer faktisk - for kviser er ganske kostholdsbasert, og proteinpulver - og ikke minst såkalt weight gainer - har en utrolig negativ effekt på huden din.

Det er enda verre igjen om du doper deg. For doping ødelegger helsen din totalt, og da snakker vi ikke bare om kviser og uren hud. Man blir mentalt ustabil, får depresjoner og kan finne på å stenge seg inne i enkelte perioder. Men dette er ikke de eneste bivirkningene ved bruk av doping.

Når det igjen kommer til kosthold og kviser, så er det følgende ting som spiller inn:

- Fettprosent. Det er utrolig mye fett og karbohydrater i proteinpulver og weight gainer.
- Meieprodukter o.l. gir mye kviser.
- Hvor mye salt det er.

På samtlige punkter kan man vel si at slike kosttilskudd ikke akkurat bygger opp under det positive.

torsdag 9. juni 2011

Gjør proteinpulver deg feit?


Nei, proteinpulver gjør deg ikke feit.

Men du vil ha en betraktelig vektøkning på grunnlag av at du tar proteinpulver, noe som jo er hele poenget med å skaffe seg det. Er du ikke klar for å gå opp i vekt, så er det naturligvis heller ikke noe vits å kjøpe et proteinpulver.

Det finnes også ulike typer proteinpulver, der noen er mye mer fetende enn andre. En tommelfingerregel er at de proteinpulverene som er tilsatt smak kan være litt mer vektøkende for enkelte personer enn andre.

Er det dog slik at du kombinerer styrketreningen med litt cardiotrening (løpetrening, kondisjonstrening), så vil du ikke legge på deg unødvendig mange kilo. For alt som ikke er muskler er greit å bli kvitt.

mandag 6. juni 2011

Billig proteinpulver - snart sommer


Nå er det snart sommer, og stranden blir fylt med (forhåpentligvis) deilige sommerkropper som slikker sol og bader sommeren igjennom. Om folk har trent godt og helt i seg nok kosttilskudd som proteinpulver, kreatin og shakes gjenstår å se når skjorten kastes og overkroppen vises for hele publikummet under den stekende skolen.

Nå er det snart sommer. Og da trenger du også å skaffe et billig proteinpulver.

Gymgrossisten kjører ofte tilbud nå om dagen. Her selges det alt fra t-skjorter til proteintilskudd for en billig penge, og du skal ikke bli overrasket om du finner noe du liker på den siden. Har du det som skal til for å få en ordentlig og fin sommerkropp?

I så fall bør du starte letingen på Gymgrossisten.no .

Men det gjelder ikke bare å kjøpe inn masse produkter og tro at du skal bli kjempestor av den grunn. Enkelt og greit; for å oppnå gode resultater treningsmessig trenger du også en hel del selvdisiplin og øvelser som gjør deg stor og sterk. Dette er noe du finner mye av rundt om på internett, og det skal ikke så veldig mye til før du kan dra av deg skjorten med et lite smil om munnen.

Vi ønsker deg lykke til med sommerkroppen i sommer!