lørdag 30. april 2011

Kan damer bruke proteinpulver?

Kan en kvinne Bruke Eventuelle Protein Powder?

Dette svarer egentlig på spørsmålet om hvorvidt de fleste pulver markedet er laget for menn, og kan brukes av kvinner?

Mens det er sant at det meste av reklame blant supplement selskapene er hovedsakelig rettet mot det mannlige publikum, den faktiske proteinpulver selv er generelt fint å bli brukt av kvinner.

den er base-nivå, er protein protein ... det er viktig å både menn og kvinner, så det er ingen reelle problemet der. Det eneste er at protein pulver designet for kvinner vil ofte inneholde ekstra ingredienser som er mer avgjørende for en kvinnes kropp,

* f.eks B6 vitamin, folsyre og jern.

Dette gjør dem mer naturlig egnet og balansert til en kvinne stoffskifte. Proteinpulver kan så absolutt brukes av damer også.

Fungerer proteinpulver optimalt?


Fungerer proteinpulver optimalt?

Mange lurer naturligvis på om proteinpulver i det hele tatt fungerer. Og forskning viser at det så absolutt gir mange helsemessige fordeler, blant annet dette med å øke i vekt på en kjapp og trygg måte. Det er ingen som tror at proteinpulver vil få deg til månen, men det er et godt kosttilskudd for deg som ønsker å øke i vekt på en kjapp og trygg måte.

Proteinpulver er bare en praktisk måte å konsumere store mengder protein i en form som er enkel å tilberede og lett og raskt absorberes av kroppen. Med andre ord veldig gunstig for deg som skal begynne å trene seriøst.

Proteinpulver kan definitivt hjelpe deg å bygge muskler, fordi det er egentlig det protein som kreves av musklene dine ... med andre ord er det ingen magi finnes i pulver, er det bare protein og muligheten for det tas opp raskt av kroppen.

Siden absorpsjonshastigheten inn i kroppen av protein tilskudd er mye raskere enn hele maten de gjøre stor pre-, post-, eller under-trening "måltider" som kroppen din trenger protein og energi mer dette punktet enn noen andre.

Nøkkelen er å få ditt ernæring rett i første omgang, og deretter bruke proteinpulver til "supplement" din diett. Ha et godt kosthold ved siden av, så skal du fort få se at du vil gå opp i vekt og trene bedre enn nødvendig egentlig.

fredag 29. april 2011

Treningstips fra proteinpulver-gutta

Hvis man er skikkelig seriøs, bør man uansett trene beina, men det har ikke så mye med symmetrien å gjøre ;-]
Tingen er at kroppen lærer seg å bedre syntetisere proteinene som opptas når de største muskelgruppene, gjerne muskler over flere ledd (baseøvelser), får seg en skikkelig trøkk. De mest kjente, og de viktigste baseøvelsene er knebøy, markløft og benkpress. De to første tar mye på beina.

Når man tar knebøy vil man innvolvere en stor prosentdel av kroppens musklatur og sende signal til kroppen om at her må det vokses! Når man tar mindre øvelser, f.eks bicepscurl, vil kun en svært liten del av kroppens musklatur aktiveres. De største øvelsene vil med andre ord bl.a fremme kroppens produksjon av veksthormon og testestoron. Vil man oppnå sitt vekstpotensiale i overkroppen lønner det seg å kjøre hele kroppen.

Ser begge kosttilskuddene dine er fra Tech Nutrition, bestilt det fra nettet eller kjøpt på helsekostbutikk?
Uansett, tror du betaler alt for mye for alt for lite.. hvis du skjønner.. (Ang. ProZyme)
Er brukt veldig mye penger der på finjustering og ting du vanligvis ikke kommer til å få utbytte av, men for all del - har du økonomien for det, er det et av markedets beste proteintilskudd.. Jeg ville nok heller satset på et billigere alternativ, f.eks Basic-serien som også er produsert av Tech Nutrition - da kan du heller ta en shake ekstra om dagen og oppnå et mye høyere inntak.

=)

Ang. kreatinen er jeg litt blank.. Har ikke prøvd, har veldig lyst til å prøve. Eneste som stopper meg er økonomien, må se til å skaffe meg jobb først =)
Hadde vært kos om du skrev litt om erfaringene du har gjort deg om kreatin, det vanlige er jo å legge på seg fra 1-3 kg, men noen igjen får nesten ingen utbytte av det. Fikk du mer trykk på treninga? Osv..

Proteinpulver og bodybuilding


Hvis ditt endelige mål er å være en body builder, eller hvis du ønsker å flaunt ett kraftfullt uttrykk, du inkludere proteinpulver i kosten. Dette være en viktig bestanddel i kosten, dersom du ønsker å være en vellykket bodybuilder, som uten det, ville det være umulig å oppfylle dine muskelbygging mål.

For formålet med kroppsbygging er protein viktig. Det hjelper også i å bedre immunitet systemet, samt bidrar til raskere tilheling av sår. Vev og muskler er sammensatt av protein, det er derfor de er nødvendig for å skape standard vekst og utvikling. Proteinpulver er så absolutt veien til å nå de målene du har satt for egen kropp.

Noen Fordeler med proteinpulver

Protein pulver er viktig for kroppsbyggere som de har til å sette store massene av muskler i armer, lår, ben og mage. For dette proteinet er avgjørende. Protein bør være en viktig bestanddel av dietten til kroppsbyggere daglig basis. Det er mulig å kjøpe protein i sine mangfoldige former som omfatter pulver, protein barer, proteiner saft samt protein tabletter.

Fordelen med dette tillegget er det er ganske hurtigvirkende. Alt som kreves er en halv time etter som proteiner er absorbert i kroppen. Dette er også den primære årsaken til hvorfor dette er valgt av kroppsbyggere. De velger den i pulveret variasjon.

Proteinpulver og Body Building

Det finnes ulike typer proteiner, som er hentet fra grønnsaker så vel som dyr. Ofte er det protein pulver som er hentet fra dyr i en konsentrert form, sammenlignet med pulveret som er hentet fra grønnsaker.

Alle proteiner som er til stede er ikke like nyttig for kroppen byggherrer som ønsker å utvikle muskler. Den anerkjente samt nyttige proteiner som bistår i prosessen med kroppen bygningen er kasein, soya. Egg, whey protein. Alt bunner ned til proteinpulver, som er den beste måten å innta protein på.

Velg riktig proteinpulver

VELG RIKTIG PROTEINPULVER


Hva sluttresultatet håper jeg å ? Noen mennesker ønsker å bygge muskelmasse. Andre ønsker å øke sin energi-nivå. Mange idrettsutøvere tar proteinpulver før og etter intense treningsøkter å hjelpe fart deres muskel utvinning.

Hvor lenge har det vært markedet? Det er best å velge kosttilskudd som har vist seg. Snakk med andre som har tatt dem og se hvilke resultater de har hatt.

Hvor kan jeg kjøpe den? Hvis du har suksess med et proteinpulver i pulverform, vil du vite at du kan fylle batteriene dine hver gang du må. Mange nettbutikker holde store forsyninger av kosttilskudd lager du trenger ikke å bekymre de vil være ute når du bestiller. Finn ut hvor fort de sender slik at du vet hvor langt i forveien du trenger å bestille.

Hva smaker det som? Enkelte kosttilskudd har en sterk smak og noen er opprettet for å være nesten smakløs. Mange foretrekker uten smak slik at de kan blande den med deres favoritt juice eller frukt.

Sørg for at proteinpulveret blander godt siden du ofte ønsker å sette det i smoothies. Hvis du strø pulver på havregryn eller frokostblanding du vil legge merke smaken mer. Noen butikker vil sende deg en prøve for en liten avgift, slik at du kan teste smaken før du kjøper en stor mengde.

Men husk å kjøp proteinpulver på internett - det er det viktigste.


Hvilke aminosyrer er i protein? For å fullt utbytte av noe proteinpulver den trenger den riktige kombinasjonen av aminosyrer og fett. Finn ut hvilke ingredienser er i pulveret du velger og forholdet mellom hver.

torsdag 28. april 2011

5 grunner til å kjøpe proteinpulver

Her er fem gode grunner til å kjøpe proteinpulver.

1. Du blir større.

2. Det er billig med proteinpulver - mye billigere enn feks kreatin.

3. Du vil oppnå mye større fordeler raskere enn de som ikke bruker proteinpulver. Spesielt når det kommer til vektøkning, men også til andre helsemessige fordeler.

4. Det gjør slutt på kviser og urenheter i huden.

5. Billig proteinpulver er godt proteinpulver. Det vil si at det lønner seg å kjøpe det pulveret som smaker best, da det er en svært ubetydelig forskjell på de som har blitt tilsatt en hel del smak og de som ikke har det.

Se etter gode tilbud på billig proteinpulver i dag!

Hva er proteinpulver?


Et godt proteinpulver er sannsynligvis den beste muskelbyggende verktøy du kan kjøpe. Proteinpulver er generelt forbrukes umiddelbart etter trening, eller i stedet for et måltid. Det blir ofte brukt av både menn og kvinner på jakt etter en bedre fysikk. Ved hjelp av proteinpulver er en måte å sikre et tilstrekkelig inntak av protein. Jeg tror proteinpulver er en svært allsidig komponent i din ernæringsmessige plan.

I utgangspunktet tar proteinpulver er en måte å sørge for at kroppen din har råstoffer trenger for å gjøre musklene større og sterkere. Pure protein pulver uten smak og noen hevder det er tøft bare å få ting ned. I tillegg, dette nesten smakløst proteinpulver er vitenskapelig formulert for å være blid i smaken, så du vil ikke engang merke at den er der.

Den beste måten å bruke protein pulver er å blande det med mat eller væsker der du ikke kan merke til dem, som varmt korn, gryteretter eller i sauser. Noe som jeg har funnet fungerer bra for å ha det daglige protein pulver er å legge den til yoghurt. Blend godt, helt til proteinpulveret er helt oppløst.

Proteinpulver er den mest grunnleggende og fundamentale av alle bodybuilding og fitness kosttilskudd. Dette høykvalitets protein er perfekt for diett lav på protein, folk slanking, og vegetarianere. Protein pulver er tilgjengelig i mange former, med de to mest populære er whey eller melkebaserte protein og soya basert protein. Protein pulver er avgjørende for å bygge muskler og det er lett / praktisk å bære med deg. Den beste tiden å utnytte proteinpulver er rett etter en treningsøkt.

De mest populære og høyest kvalitet proteinpulver er whey protein. Udenaturert whey protein pulver er en lett fordøyelig kilde til protein utvunnet av kumelk som ikke inneholder karbohydrater eller mettet fett. Etter filtrering, rensing og fjerner vann fra whey, er en høy kvalitet protein pulver produsert, fri for fett og laktose. Whey protein pulver er en utmerket protein for alle. En ren whey protein pulver er for post trening og proteinpulver blander er for hele dagen eller rett før sengetid. Whey protein pulver er velegnet til å sette inn smoothies.

Jeg må si at det beste proteinpulver er ikke billig, men whey protein er bra.

lørdag 16. april 2011

Hvor mange ganger daglig skal man bruke proteinpulver?


Mange folk kommenterer og spør i bloggen om hvor mange ganger daglig man skal innta proteinpulver - og vi har svaret. Èn til morgen, èn etter trening og èn gang til kvelds.

For hvor mange ganger daglig skal man bruke proteinpulver?

Er du disiplinert og følger den rytmen regelmessig, så skal du fort se at resultatene kommer så og si med en gang. Det gjelder ikke å innta proteinpulver fem ganger den ene dagen, for så å ha en pause på en tre-fire dager før du inntar det igjen. Da vil kroppen stoppe opp med å bygge muskler, og du vil se nedgang.

B
rukere av proteinpulver bør vite at det er laget for å innta daglige doser som kosttilskudd. Det er ikke nødvendig at proteinpulver er inntaket av kroppsbyggere rene kosthold, men normal person gjør kan inntak det for ernæringsmessige fordeler. Mange eksperter strides om det er noe vits for "normale" mennesker å innta større mengder proteinpulver, men vi kan vel bare innse at dette er noe som bodybuilderne har stor tro på og som de bruker regelmessig.

Som sagt bør du ha en plan på hvor ofte du dytter i deg et proteinpulver, da mange unngår det faktum at dette er et hjelpemiddel som egentlig ikke bør tukles alt for mye med da det går direkte på kroppens helse. ALDRI ta proteinpulver mer enn tre ganger daglig - da vil du både miste effekt og helsemessige fordeler du kanskje hadde tidligere.


Men man må også ta forholdsregler før du velger bruk av proteinpulver i og med at det kanskje ikke er aktuelt for mennesker i visse tilstander - eksempelvis mennesker som har lever-og nyreproblemer. Antall gram og hyppighet nevnt av oss bør tas med i og med at det er anbefalt grunnlag av vekt, alder og aktivitetsnivå.

Les alltid på etikketen hvor mye du bør innta før det begynner å gå galt. Ingenting er verre enn at man går på en ekte smell når man skal begynne å trene for fullt.

tirsdag 12. april 2011

Billig proteinpulver


Hvis du prøver å muskler, trenger du riktig ernæring for å hjelpe deg å opprettholde din kropp og til å styrke muskel utvikling. Et slikt supplement som er viktig i kroppen bygningen er protein og mer spesifikt protein pulver.

Med proteiner, som er en viktig makro-næringsstoffer, kroppen vil være i stand til å bygge muskelmasse som er mager og sunn. Dette skiller seg fra fett og karbohydrater som brytes ned for å gi kroppen energi.

Våre vanlige kilde til protein kan komme fra kylling og magert rødt kjøtt som utgjør vårt daglige kosthold. Men for kroppsbyggere er det alternative og supplerende kilder til protein som de kan bruke til drivstoff kroppens å få muskler.

Så det er viktig å skaffe seg noe billig proteinpulver, da dette er hovedsakelig grunnen til at du øker i vekt når du trener og slikt.

Sjekk ut bloggen billigproteinpulver.blogspot.com .

lørdag 2. april 2011

Hvordan velge riktig proteinpulver


Typisk å muskelmassen eller miste fett, du holde proteininntaket høyt. En god tommelfingerregel å beregne proteinpulver for mager muskel gevinst er å multiplisere din lean body mass med 1 til 1,5.

Uansett er du nødt til å velge det riktige proteinpulveret - slik at du ikke går på en smell og velger noe som rett og slett ikke fungerer i det hele tatt. Du kan jo lese deg opp hos en av våre annonsører for å best mulig få utbytte av treningen.

til alle som er en nybegynner til dette konseptet, tanken på å spise 6 kyllingbryst en dag eller 8 eggehviter hvert måltid kan virke som en skremmende oppgave. Frykt ikke som det er et alternativ til å spise hele mat proteinkilder en dag som er garantert å levere like gode resultater på.

Alternativet er å innta 2-3 proteinpulver er i form av en proteinshake. Men dette er egentlig ikke noe alternativ vi så absolutt kan anbefale - tro oss.

Det er flere fordeler ved å konsumere 2-3 protein shakes i stedet for hele mat proteinkilder hele dagen. Men du blir nødt til å kjøpe et proteinpulver før du begynner å trene. Men man skal rett og slett ta det piano i starten med å endre kostholdet så alt for mye.